Wij zijn goed in het voorkomen of oplossen van (dreigende) geschillen binnen en tussen ondernemingen
image-int-office
Wij vinden oplossingen die standhouden en waarde creëren voor uw bedrijf
Wij zijn Stonewater

Specialisten in de meer complexe corporate en commercial litigation zaken. Daar waar omvangrijke deals dreigen vast te lopen of conflicten onoplosbaar lijken, vinden wij een commerciële oplossing of brengen wij het dispuut in de rechtszaal tot een goed einde. Tot en met de Hoge Raad. We treden op voor middelgrote en grote ondernemingen, corporates, bestuurders, aandeelhouders, DGA’s en vermogende particulieren in zowel binnen- als buitenland.

Cliënten over het team

Ze zijn snel en doen wat ze beloven.

De commerciële procespraktijk van Stonewater combineert uitstekende juridische kennis met een praktische hands-on aanpak.

Ik ben blij dat ze aan mijn kant stonden en niet aan de kant van mijn wederpartij.

Ik zou Stonewater van harte aanbevelen aan elke ondernemer.

De hoge kwaliteitsstandaard van Stonewater is verbazingwekkend.

De medewerkers zijn duidelijk getraind door de partners. Ze stellen de juiste vragen en stellen mijn uitgangspunten op een prettige wijze ter discussie.

Het is altijd een groot genoegen om met Stonewater te werken.

We zijn onder de indruk van hun kennis van het ondernemingsrecht en hun begrip van onze onderneming.

We werken ook met de grote advocatenkantoren in Nederland, maar op het gebied van kwaliteit overtreft Stonewater absoluut onze verwachtingen.

Legal 500

Onze visie en expertise

De advocaten van Stonewater zijn creatieve realisten met een brede blik op juridische vraagstukken. Professioneel maar informeel en met aandacht voor financiële, fiscale en zakelijke aspecten.

Lees meer over onze visie en expertise

Ons track record

(Inter)nationaal ondernemingsrecht op hoog niveau en met een brede blik. Cliënten plukken daar de vruchten van. Dit blijkt onder andere uit ons track record.

Bekijk ons track record