Gillesvan Toor

  • advocaat

Met een achtergrond in financieel recht, heeft Gilles waardevolle ervaring opgedaan bij een vooraanstaand Angelsaksisch advocatenkantoor. Eenmaal afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden, maakte Gilles met enthousiasme de overstap naar het ondernemingsrecht. Het duurde niet lang voordat Gilles zijn waarde bewees voor Stonewater en inmiddels heeft hij zich ontwikkeld tot volwaardig advocaat binnen ons team.

Naast zijn juridische passie doet Gilles graag aan sport. Of hij nu op de tennisbaan staat, zijn schaakstrategieën ontwikkelt of zich inzet op het hockeyveld, hij omarmt elke uitdaging met dezelfde vastberadenheid en toewijding waarmee hij zijn cliënten bijstaat.

Het team is communicatief, combineert junior en senior advocaten en deelt kennis met hun cliënten op een open en begrijpelijke wijze.

Ze werken als een team en begrijpen hun klanten en het gebied waarin de klant actief is.

De samenwerking en communicatie binnen het team is uitstekend, iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en vult elkaar aan. Dit geeft mij het vertrouwen dat mijn zaak in de beste handen is.

Het team blijft stevig staan, ook als het er echt om spant.

Het team rust niet voordat de klus geklaard is en werkt 24/7 door als dat nodig is om het best mogelijke resultaat te bereiken.

Stonewater werkt in kleine teams die zich tot het uiterste inzetten om de best mogelijke resultaten te bereiken.

Het team ging tot het uiterste (en meer dan dat) om het best mogelijke resultaat in mijn zaak te bereiken.

Het team reageert snel en haalt deadlines ruim op tijd.

Door de relatief kleine teams waarmee Stonewater werkt, is het heel eenvoudig (zowel binnen als buiten kantoortijd) om contact op te nemen met de partners en medewerkers om mijn zaak te bespreken.

Stonewater is erin geslaagd om een toegewijd en competent team op te bouwen van mensen die een bredere scope hebben dan de meeste advocaten.

Expertise

  • Ondernemingsrecht

  • Aandeelhoudersgeschillen

  • Burgerlijk (proces)recht 

  • Commerciële contracten

Lidmaatschappen

  • Vereniging De Jonge Balie Amsterdam

  • Vereniging Corporate Litigation

Overige publicaties