Jelgerde Boer

  • advocaat

Jelger is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht in brede zin en richt zich in dat kader voornamelijk op de beslechting van geschillen op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid, aandeelhoudersgeschillen, bedrijfsovernames of andere contractuele kwesties.

Daarnaast heeft Jelger ook veel ervaring opgedaan met aansprakelijkheid van financiële producten en massaschade claims door zijn werkervaring bij de Vereniging van Effectenbezitters. Door zijn ervaring als (buiten)griffier heeft Jelger een goed inzicht verworven van de ins en outs van het procederen. Jelger heeft tijdens zijn bachelor een semester aan de University of Edinburgh gestudeerd en vervolgens de master Ondernemingsrecht aan de Zuidas aan de Vrije Universiteit van Amsterdam (cum laude) afgerond.

Jelger heeft een uitstekend geheugen.

Zijn juridische kennis maar ook zijn persoonlijkheid maakten de samenwerking zeer vruchtbaar en aangenaam voor mij als cliënt.

Ik ben heel blij dat ik hem aan mijn zijde heb.

Je merkt meteen dat Jelger cum laude is afgestudeerd aan de universiteit. Hij houdt van het recht, heeft een grondige kennis van het recht en weet hoe hij het recht in mijn voordeel kan gebruiken.

Ik zou Jelger aan iedereen aanbevelen.

Jelger heeft uitstekende vaardigheden in de rechtszaal; hij weet hoe rechters denken en hoe hij rechters in mijn voordeel kan beïnvloeden.

Jelger zet nooit een verkeerde stap in de rechtszaal; hij denkt op zijn voeten en kan snel en vaardig de juiste argumenten naar voren brengen of weerleggen.

Jelger is een zeer goede procesadvocaat en prettig om mee te werken.

Jelger's kennis van ondernemings- en procesrecht is ongeëvenaard.

Jelger is een zeer vaardige procesadvocaat die standvastig is in de rechtszaal.

Jelger overtrof mijn verwachtingen.

Expertise 

  • Ondernemingsrecht

  • Aandeelhoudersgeschillen

  • Burgerlijk (proces)recht 

  • Geschillen over fusies en overnames en financiering en zekerheden