Marion Toele

  • paralegal

Marion ondersteunt als office manager en paralegal de advocaten van Stonewater. Ze draagt zorg voor de representativiteit van het kantoor, ontvangt cliënten en gasten, beheert de agenda´s van haar kantoorgenoten en is verantwoordelijk voor dossierbeheer. Marion neemt dit werk bij de advocaten uit handen, zodat deze zich kunnen focussen op hun werk voor de cliënten. Marion heeft affiniteit en ervaring met marketing en draagt ook hier een belangrijke steen bij aan het succes van Stonewater.

Het team is communicatief, combineert junior en senior advocaten en deelt kennis met hun cliënten op een open en begrijpelijke wijze.

Ze werken als een team en begrijpen hun klanten en het gebied waarin de klant actief is.

De samenwerking en communicatie binnen het team is uitstekend, iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en vult elkaar aan. Dit geeft mij het vertrouwen dat mijn zaak in de beste handen is.

Het team blijft stevig staan, ook als het er echt om spant.

Het team rust niet voordat de klus geklaard is en werkt 24/7 door als dat nodig is om het best mogelijke resultaat te bereiken.

Stonewater werkt in kleine teams die zich tot het uiterste inzetten om de best mogelijke resultaten te bereiken.

Het team ging tot het uiterste (en meer dan dat) om het best mogelijke resultaat in mijn zaak te bereiken.

Het team reageert snel en haalt deadlines ruim op tijd.

Door de relatief kleine teams waarmee Stonewater werkt, is het heel eenvoudig (zowel binnen als buiten kantoortijd) om contact op te nemen met de partners en medewerkers om mijn zaak te bespreken.

Stonewater is erin geslaagd om een toegewijd en competent team op te bouwen van mensen die een bredere scope hebben dan de meeste advocaten.