Marc van Rijswijk

  • advocaat | partner

Marc van Rijswijk is een bevlogen corporate advocaat, die al vele jaren ondernemers bijstaat en hun taal spreekt. Marc heeft zich gespecialiseerd in het voorkomen en oplossen van juridische geschillen. Voorkomen door van tevoren risico’s te signaleren en goede afspraken vast te leggen in solide contracten. Oplossen door effectief te procederen of te schikken.

Naast procesadvocaat is Marc gediplomeerd corporate mediator. Hij weet belangen bij elkaar te brengen. Cliënten vinden in Marc een vertrouwenspersoon die voor hen door het vuur gaat en pas rust als hun zaak tot een goed einde is gebracht. Dit betekent dat Marc tot het uiterste gaat en altijd bereikbaar en beschikbaar is voor zijn cliënten. Ook buiten kantoortijd. Hij zorgt dat de klus geklaard wordt.

Marc van Rijswijk is een uitstekende en overtuigende advocaat.

Marc van Rijswijk heeft het vermogen om civiele procedures vanuit verschillende invalshoeken te benaderen.

Ik vind Marc van Rijswijk erg goed, zowel binnen als buiten de rechtbank.

Marc van Rijswijk kent zijn vakgebied goed en is bereid om diep te graven als het gaat om het begrijpen van de zaken en omstandigheden die aan hem worden voorgelegd.

Marc van Rijswijk heeft het vermogen om civiele procedures vanuit verschillende invalshoeken te benaderen.

Uitstekende advocaat met een uitstekende reputatie. Staat bekend om zijn hoge kwaliteit werk en zijn betrokkenheid bij opvallende en juridisch uitdagende zaken.

Hoewel hij zeer ervaren is, is Marc van Rijswijk nog net zo enthousiast als toen hij begon in de advocatuur. Met dit enthousiasme steekt hij de rest van het team aan.

Marc van Rijswijk is een zeer grondige en nauwkeurige advocaat. Zijn kennis van de feiten en het recht is indrukwekkend.

Bovenal is Marc van Rijswijk niet bang om het juiste advies te geven en verantwoordelijkheid te nemen in de zaak. Dit wordt zeer gewaardeerd omdat ik er zeker van kan zijn dat mijn belangen in de beste handen zijn en dat de juiste beslissingen worden genomen.

Wij werken al jaren samen met partner Marc van Rijswijk en zijn team. Wij vinden zijn werk van hoge kwaliteit.

Wat we vooral waarderen is dat Marc erg betrokken is en direct toepasbaar advies kan geven.

Expertise

  • Ondernemingsrechtelijke en commerciële geschillen
  • Enquêteprocedures bij de Ondernemingskamer
  • Beroepsaansprakelijkheid en aansprakelijkheid van bestuurders en andere functionarissen
  • Geschillen over fusies en overnames en financiering en zekerheden
  • Arbitrage

Lidmaatschappen

  • The Dutch Arbitration Association
  • Vereniging Corporate Litigation

Annotaties

2023

2022

2018

2016

2015

2014

2013

2012

2011

Overige publicaties